Busy...Busy n Busy

Huhuhu bukan bz keje tp dok bz slalu berulang tiap2 minggu balik kg dari segamat. yelah adik aku yg no.4 2 dah kawin ngn yg no.3 2 bertunang. alahai penatnye badan wei belum kenduri aku kawin lg.huhuhu...


Alhamdulillah selamt adik aku yg no.4 2 dinikahkn degn jejak pilihn hati dr kedah. tahniah...tahniah...hope berbahgia dunia n akhirat, jodoh berkekalan hingga ke hjg nyawa n buat adik aku yg no.3 plak selmt bertunang...moga jodoh berkekalan ke pelamin..


sorylah kwn2 xsempt nak upload pic2 yg menarik..video pun aku cume xberkesmptn nak upload lah...lagipun pc aku kalu nak upload pic je bt hal jadi kisahnye aku story dulu. gambar 2 nanti2 aku upload k..sabar...


Dalam pd 2 aku sibuk siapkn brg2 kahwin aku nanti. alhamdulillah ade jgak skt2 yg aku dah mula beli yelah nak beli skali byk mane nak cr dwit wooo...huhuhu bt mase ni persiapn dlm keadn terkawal...xsbr rasenye(tetb je gatal)...


Mf jgak buat kengkwn sbb 2,3bln ni xade story baru bz ngn bnd2 mcm nilah aku xsempt nak menjengah blog aku ni...so arini ade kesemptn adelah 2,3 story lagi yang aku nak share ngn kengkwn...berkaitan ape??mcm2 ada...huhuhu...


So hope kengkwn sume enjoy ur day...bye...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise