Posts

Showing posts from August, 2011

+- a month je lagi

cept mase berlalu kan pejm celik pejm celik xsmpai sethn aku jd tung org dah nak kawin kan.tkt ada..gementar ada..excitd pun ade hu3x..2 lah yg aku rase sekrg.mcm2 kish sedih n hepi yg aku lalui n sekrg adalh the end of story..

title cik akn berubh kpd puan hu3x..n umur pun dah semakin meningkt.rasenye baru semlm aku hbs sek sekrg umur dah 24thn dah nak jd mak dara wei hu3x...2 fitrah idup setp ciptn-Nya dijdkan berpsg-psgn jd smpai lah tb mse aku plak nak berkeluarga..

persipan alhamdulillah sumenye berjln lancr walupn kdg2 boleh bt au xtido lena meikirkn sume ni tp adat lah kan org nak kawin everythings nak nampk perfect tp InsyaAllah aku an bt yg terbaik utk gembirakn ht sume org..

kdg2 bz jgak yelah tiap2 mggu bile balik mst kene bincg ngn mak n ayh pasal wedding tp xkisah lah yelah mak n ayh kn nak terima mena2 sulung jd kenelah bersungguh2 kan..xsangka kan puteri ayh n mak ni akn jd isteri org xlame lagi..

rase syukur yg xterhingga sbb aku msh diberi peluang utk rase bhgia walupn se…

Salam Ramadhan

bile tb bulan ramdhan ni teringt aku mase keje ngn ofis lame dulu, yelah tiap2 hari pose dah ade tempt utk berbuka pose yelah bos aku nak smpaikn bantuan utk anak2 yatim,fakir miskin, ibu tugl n lain2 lagi...pejam celik pejam celik dah nak raye kan...mase 2 lah

sekrg ni bile kat tempt baru kene msk kat umah yelah aku hbs keje kul 5 xkan nak berbuka kat luar..nak kuar pun pyh trnsport xade.tmpt tgl aku sekrg ni jauh dr pekan..nak buat mcm mane kene, yg pentg aku siht alhamdulillah...every week aku balik 2 jelah

rindu rasenye nak buka pose ngn akak2 aku, kak su n kak nani. sepnjg buln ramadhn ni pun aku belum ade buka same ngn abg syg aku..yelah sibuk buka ngn family msg2 smpai masa utk berdua pun xade.tp xapelah yg pentg same2 hepi..

dikesemptn ni gak aku nak ucapkn selmt menymbut bulan ramdhn pd kengkwn yg kenal ngn aku yelah dah 17hari kt pose msh belum terlmbt kalu nak wish kwn2 kan..lgpun dah lame aku xmenjengah ke blog ni. sibuk ngn keje, ngn aktivit lain lg...alhamdulillah bt mase s…