Skip to main content

+- a month je lagi

cept mase berlalu kan pejm celik pejm celik xsmpai sethn aku jd tung org dah nak kawin kan.tkt ada..gementar ada..excitd pun ade hu3x..2 lah yg aku rase sekrg.mcm2 kish sedih n hepi yg aku lalui n sekrg adalh the end of story..


title cik akn berubh kpd puan hu3x..n umur pun dah semakin meningkt.rasenye baru semlm aku hbs sek sekrg umur dah 24thn dah nak jd mak dara wei hu3x...2 fitrah idup setp ciptn-Nya dijdkan berpsg-psgn jd smpai lah tb mse aku plak nak berkeluarga..


persipan alhamdulillah sumenye berjln lancr walupn kdg2 boleh bt au xtido lena meikirkn sume ni tp adat lah kan org nak kawin everythings nak nampk perfect tp InsyaAllah aku an bt yg terbaik utk gembirakn ht sume org..


kdg2 bz jgak yelah tiap2 mggu bile balik mst kene bincg ngn mak n ayh pasal wedding tp xkisah lah yelah mak n ayh kn nak terima mena2 sulung jd kenelah bersungguh2 kan..xsangka kan puteri ayh n mak ni akn jd isteri org xlame lagi..


rase syukur yg xterhingga sbb aku msh diberi peluang utk rase bhgia walupn seblm ni aku pernh kecewa even xteruk sgt at last boleh bt aku skt mental kot hu3x terima ksh bt abg sbb slalu ada di smping b, jg kebajikan b, berikn ksh syg yg tulus n ikhlas.b harp hubngn kt ni akn kekal smpai bile2...


hope kwn2 jgak doakn kebhgiaan kami.doakn moga ksh syg ni akn kekal hingga hjg nyawa, dunia n akhirat..

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....