+- a month je lagi

cept mase berlalu kan pejm celik pejm celik xsmpai sethn aku jd tung org dah nak kawin kan.tkt ada..gementar ada..excitd pun ade hu3x..2 lah yg aku rase sekrg.mcm2 kish sedih n hepi yg aku lalui n sekrg adalh the end of story..


title cik akn berubh kpd puan hu3x..n umur pun dah semakin meningkt.rasenye baru semlm aku hbs sek sekrg umur dah 24thn dah nak jd mak dara wei hu3x...2 fitrah idup setp ciptn-Nya dijdkan berpsg-psgn jd smpai lah tb mse aku plak nak berkeluarga..


persipan alhamdulillah sumenye berjln lancr walupn kdg2 boleh bt au xtido lena meikirkn sume ni tp adat lah kan org nak kawin everythings nak nampk perfect tp InsyaAllah aku an bt yg terbaik utk gembirakn ht sume org..


kdg2 bz jgak yelah tiap2 mggu bile balik mst kene bincg ngn mak n ayh pasal wedding tp xkisah lah yelah mak n ayh kn nak terima mena2 sulung jd kenelah bersungguh2 kan..xsangka kan puteri ayh n mak ni akn jd isteri org xlame lagi..


rase syukur yg xterhingga sbb aku msh diberi peluang utk rase bhgia walupn seblm ni aku pernh kecewa even xteruk sgt at last boleh bt aku skt mental kot hu3x terima ksh bt abg sbb slalu ada di smping b, jg kebajikan b, berikn ksh syg yg tulus n ikhlas.b harp hubngn kt ni akn kekal smpai bile2...


hope kwn2 jgak doakn kebhgiaan kami.doakn moga ksh syg ni akn kekal hingga hjg nyawa, dunia n akhirat..

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise