Salam Ramadhan

bile tb bulan ramdhan ni teringt aku mase keje ngn ofis lame dulu, yelah tiap2 hari pose dah ade tempt utk berbuka pose yelah bos aku nak smpaikn bantuan utk anak2 yatim,fakir miskin, ibu tugl n lain2 lagi...pejam celik pejam celik dah nak raye kan...mase 2 lah


sekrg ni bile kat tempt baru kene msk kat umah yelah aku hbs keje kul 5 xkan nak berbuka kat luar..nak kuar pun pyh trnsport xade.tmpt tgl aku sekrg ni jauh dr pekan..nak buat mcm mane kene, yg pentg aku siht alhamdulillah...every week aku balik 2 jelah


rindu rasenye nak buka pose ngn akak2 aku, kak su n kak nani. sepnjg buln ramadhn ni pun aku belum ade buka same ngn abg syg aku..yelah sibuk buka ngn family msg2 smpai masa utk berdua pun xade.tp xapelah yg pentg same2 hepi..


dikesemptn ni gak aku nak ucapkn selmt menymbut bulan ramdhn pd kengkwn yg kenal ngn aku yelah dah 17hari kt pose msh belum terlmbt kalu nak wish kwn2 kan..lgpun dah lame aku xmenjengah ke blog ni. sibuk ngn keje, ngn aktivit lain lg...alhamdulillah bt mase sekrg segala2nya brjln ngn baik.hope akn berterusn lah..


kesemptn ni jgak aku nak mintk maaf kalu ade kenkwn yg pernh tersinggung ke ape ke ngn aku..moga2 kt same2 dpt memaafkn kekhilafn msg2.moga2 kt dikurniakn tbh bdn yg siht akal yg bersih utk menjlnkn ibadah pd bulan mulia ni...


hah jgn lupe dan nak hbs puasa ni kan..lagsir dah tukar belum?bj raya dah beli?thn ni tema ape?hu3x..citerase msg2 tp elok lah berpada2 kan...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise