Posts

Showing posts from December, 2011

my girls's birthday ke-13

Image
mama doakan smoga intan panjg umur,dimurahkan rezeki,peroleh kesejahteraan dunia n akhirat serta sukses slalu.muahhh

its more better now

alhamdulillah sehingga ke arini dah dekat 3bln aku jd wife org.hu3x kdg2 lwk pun ade xterase pun aku ni mcm wife org,still single mcm dulu.bengonggg.hahaha.tp aku xpernh lah lupe tgjwb aku as a wife,bnd 2 2 pentg.kalu xbuat dosa weiiiii.hahaha.
sory lah pd kengkwn aku dah lame xmsk blog.sibuk dgn keje2 dgn kehidupn baru yg aku jalani sekrg ni.aku lebih rase happy dgn perubhn yg aku lalui sekrg ni.cume every week aku balik kg nak2 lak sekrg ni aku dah amik lesen memandu memg memenatkn tp xapelah memg tempt seorg isteri 2 disisi suaminya.
hujg2 thun ni mcm2 kursus yg brkaitan kej yg aku kene hadir.lepas kursus mst ade keje.adoyaiiii tp nak buat mcm mane 2 dah komitmen yg perlu kt hadapi dlm ape keadn skalipun.cm ape yg lebh pent sekrg kehidupn aku sekrg ni lebih baik dr yg selmnyer.
alhamdulillah segala kebhgiaan ni aku harp dpt kekal hingga ke akhir hyt.kesyukurn yg xterhingga aku panjatkan pd Yang Maha Kuasa.murahkan rezeki suamiku,pnjgkn umurnya n beri kesejhteraan kpdnya.
permulaan hidu…

konvokesyen my sis kat uitm,shah alam

Image