its more better now

alhamdulillah sehingga ke arini dah dekat 3bln aku jd wife org.hu3x kdg2 lwk pun ade xterase pun aku ni mcm wife org,still single mcm dulu.bengonggg.hahaha.tp aku xpernh lah lupe tgjwb aku as a wife,bnd 2 2 pentg.kalu xbuat dosa weiiiii.hahaha.

sory lah pd kengkwn aku dah lame xmsk blog.sibuk dgn keje2 dgn kehidupn baru yg aku jalani sekrg ni.aku lebih rase happy dgn perubhn yg aku lalui sekrg ni.cume every week aku balik kg nak2 lak sekrg ni aku dah amik lesen memandu memg memenatkn tp xapelah memg tempt seorg isteri 2 disisi suaminya.

hujg2 thun ni mcm2 kursus yg brkaitan kej yg aku kene hadir.lepas kursus mst ade keje.adoyaiiii tp nak buat mcm mane 2 dah komitmen yg perlu kt hadapi dlm ape keadn skalipun.cm ape yg lebh pent sekrg kehidupn aku sekrg ni lebih baik dr yg selmnyer.

alhamdulillah segala kebhgiaan ni aku harp dpt kekal hingga ke akhir hyt.kesyukurn yg xterhingga aku panjatkan pd Yang Maha Kuasa.murahkan rezeki suamiku,pnjgkn umurnya n beri kesejhteraan kpdnya.

permulaan hidup baru n aku hrp ia akn berterusan.hope kwn2 jgak akn mendoakan kbhgiaan aku n suami serta keluarga yg kami bina ini.amin.

Comments

  1. Tahniah wawa...dah jadi wife rupernyaa...punyalah lama akak tak jenguk sini...

    Pasal fb tu akak minta maaf ya...ari tu ade 'kes' sikit dgn cik abg...kunun2 merajuk...pi delete semua kawan2 dia....pastu bila semua dh ok...rs bersalah dan menyesal plak buat benda terburu2...hik2

    jadi isteri ni kena byk sabarrr....nk memahami dia bukan mudah...sebelum kahwin maybe lain...dah kahwin lain.lebih byk tau pasal dirinyaa...

    harap wawa sentiasa berusaha utk menjadi isteri yg baik ok.... :)

    jemputlah masuk blog baru akak tu...akak tak private blog yg tu...blog lama je nnti nk tutup

    ReplyDelete
  2. insyaallah kak.thanks for the advice.huhuhu biasalh 2 akak adat umahtagga.yg pentg kt byk sbr kan.sy doakan akak n abg dijauhikn dr segala kesulitn.thanks jugk kak for ur invitation

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise