Skip to main content

its more better now

alhamdulillah sehingga ke arini dah dekat 3bln aku jd wife org.hu3x kdg2 lwk pun ade xterase pun aku ni mcm wife org,still single mcm dulu.bengonggg.hahaha.tp aku xpernh lah lupe tgjwb aku as a wife,bnd 2 2 pentg.kalu xbuat dosa weiiiii.hahaha.

sory lah pd kengkwn aku dah lame xmsk blog.sibuk dgn keje2 dgn kehidupn baru yg aku jalani sekrg ni.aku lebih rase happy dgn perubhn yg aku lalui sekrg ni.cume every week aku balik kg nak2 lak sekrg ni aku dah amik lesen memandu memg memenatkn tp xapelah memg tempt seorg isteri 2 disisi suaminya.

hujg2 thun ni mcm2 kursus yg brkaitan kej yg aku kene hadir.lepas kursus mst ade keje.adoyaiiii tp nak buat mcm mane 2 dah komitmen yg perlu kt hadapi dlm ape keadn skalipun.cm ape yg lebh pent sekrg kehidupn aku sekrg ni lebih baik dr yg selmnyer.

alhamdulillah segala kebhgiaan ni aku harp dpt kekal hingga ke akhir hyt.kesyukurn yg xterhingga aku panjatkan pd Yang Maha Kuasa.murahkan rezeki suamiku,pnjgkn umurnya n beri kesejhteraan kpdnya.

permulaan hidup baru n aku hrp ia akn berterusan.hope kwn2 jgak akn mendoakan kbhgiaan aku n suami serta keluarga yg kami bina ini.amin.

Comments

  1. Tahniah wawa...dah jadi wife rupernyaa...punyalah lama akak tak jenguk sini...

    Pasal fb tu akak minta maaf ya...ari tu ade 'kes' sikit dgn cik abg...kunun2 merajuk...pi delete semua kawan2 dia....pastu bila semua dh ok...rs bersalah dan menyesal plak buat benda terburu2...hik2

    jadi isteri ni kena byk sabarrr....nk memahami dia bukan mudah...sebelum kahwin maybe lain...dah kahwin lain.lebih byk tau pasal dirinyaa...

    harap wawa sentiasa berusaha utk menjadi isteri yg baik ok.... :)

    jemputlah masuk blog baru akak tu...akak tak private blog yg tu...blog lama je nnti nk tutup

    ReplyDelete
  2. insyaallah kak.thanks for the advice.huhuhu biasalh 2 akak adat umahtagga.yg pentg kt byk sbr kan.sy doakan akak n abg dijauhikn dr segala kesulitn.thanks jugk kak for ur invitation

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....