Posts

Showing posts from January, 2012

ingatkan ada..tapi takkan berhenti berharap

a month after aku kawin dpt demam teruk sgt,smpai muntah2 of course lah my hubby fikir yg aku ni pregnant.aku pun fikir mcm 2 gak.yelah tanda2 nak pregnant memg dah ade dah mase 2.terpakse aku mc 1hari jelah bt medical check up kot yer2 aku pregnant kan..

tp mendukacitakn yelah aku xpregnant punn cume demam biase jer.alahaiii kesian nyer abg syg yg yer2 berharp aku akn pregnant xaper yer syg kt cb lg yer kt kan baru aje kawin.aku pun upset jgak kan yelah dah xsbr2 nak ada ahli keluarga baru dlm keluarga kami,mst meriah..

sekrg pun aku still menunjukkn tanda2 yg same xtahu lah InsyaAllah ade rezeki dr DIA pasti akn ade jgk kan.aku n my hubby berdoa moga2 diperkenankn secept mgkin.yelah msg2 xade komitmen ke arh lain jd memg bersedia sgt lah nak ade baby.aku percy DIA xkan pernh menghampakn doa hamba2-Nya...

sebab dia????

huh kdg2 hubngn dlm umahtangga kt xleh nak jgka ape yg akn berlaku.sekrg aku dah fhm,dulu yer mgkin aku xfikir sgt bnd2 yg remeh temeh maybe tp sekrg bnd yg remeh temh 2 lah yg boleh jd besar.kalu lah mase blh diundur mgkin aku xkn bt kesilpn 2..

sumenye bermula sbb die.hahaha kdg2 biul bile difikirkn bt ape aku msh nak berkwn dgn die sedgkn die pernh sakitkn aku n pernh huru harakn idup aku.knp hati aku lembut sgt??hny sebab die yg dulu pernh jd sebhgian dlm idup aku??knp x aku pdmkn jer memori pasal die??

sbb die aku bergaaduh besar dgn my hubby,yer xleh nak slhkn my hubby die berhak utk cemburu.suami mane yg xcemburu bile isteri msh lg nak berkawn dgn exboyfren die kan.hahaha knp lah aku xleh terfikir pasal 2.seng2 jer nak accept die as frenlist on facebook.ntah lah,bebal jgk aku kdg2..

aku sedih sgt bile my hubby lgsg xpedulikn aku.kalu x mst ade jer..nak ape syg...knp b..alahaiii betul2 bt aku touching mase 2.rase kelam kabut sumenyer.tp aku cb gak sedy upaya pujuk hati my hubby..xl…