ingatkan ada..tapi takkan berhenti berharap

a month after aku kawin dpt demam teruk sgt,smpai muntah2 of course lah my hubby fikir yg aku ni pregnant.aku pun fikir mcm 2 gak.yelah tanda2 nak pregnant memg dah ade dah mase 2.terpakse aku mc 1hari jelah bt medical check up kot yer2 aku pregnant kan..

tp mendukacitakn yelah aku xpregnant punn cume demam biase jer.alahaiii kesian nyer abg syg yg yer2 berharp aku akn pregnant xaper yer syg kt cb lg yer kt kan baru aje kawin.aku pun upset jgak kan yelah dah xsbr2 nak ada ahli keluarga baru dlm keluarga kami,mst meriah..

sekrg pun aku still menunjukkn tanda2 yg same xtahu lah InsyaAllah ade rezeki dr DIA pasti akn ade jgk kan.aku n my hubby berdoa moga2 diperkenankn secept mgkin.yelah msg2 xade komitmen ke arh lain jd memg bersedia sgt lah nak ade baby.aku percy DIA xkan pernh menghampakn doa hamba2-Nya...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise