Skip to main content

sebab dia????

huh kdg2 hubngn dlm umahtangga kt xleh nak jgka ape yg akn berlaku.sekrg aku dah fhm,dulu yer mgkin aku xfikir sgt bnd2 yg remeh temeh maybe tp sekrg bnd yg remeh temh 2 lah yg boleh jd besar.kalu lah mase blh diundur mgkin aku xkn bt kesilpn 2..

sumenye bermula sbb die.hahaha kdg2 biul bile difikirkn bt ape aku msh nak berkwn dgn die sedgkn die pernh sakitkn aku n pernh huru harakn idup aku.knp hati aku lembut sgt??hny sebab die yg dulu pernh jd sebhgian dlm idup aku??knp x aku pdmkn jer memori pasal die??

sbb die aku bergaaduh besar dgn my hubby,yer xleh nak slhkn my hubby die berhak utk cemburu.suami mane yg xcemburu bile isteri msh lg nak berkawn dgn exboyfren die kan.hahaha knp lah aku xleh terfikir pasal 2.seng2 jer nak accept die as frenlist on facebook.ntah lah,bebal jgk aku kdg2..

aku sedih sgt bile my hubby lgsg xpedulikn aku.kalu x mst ade jer..nak ape syg...knp b..alahaiii betul2 bt aku touching mase 2.rase kelam kabut sumenyer.tp aku cb gak sedy upaya pujuk hati my hubby..xleh tido aku dibuatnyer...abg b sygkn abg taw...

tp alhamdulillah sumenye kembali ok.nasib baik my hubby ,blh mfkn aku kalu x smpai bile2 aku berendam air mate.alahaiiiiii seksenyer.utk kali yg terakhir aku tak kan sesekali sktkn ht my hubby,aku xkn bt ape yg die xsuke sbb aku xnk 1 day aku kehilangan ksh syg die..love u so much abg....muahhhh

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....