sebab dia????

huh kdg2 hubngn dlm umahtangga kt xleh nak jgka ape yg akn berlaku.sekrg aku dah fhm,dulu yer mgkin aku xfikir sgt bnd2 yg remeh temeh maybe tp sekrg bnd yg remeh temh 2 lah yg boleh jd besar.kalu lah mase blh diundur mgkin aku xkn bt kesilpn 2..

sumenye bermula sbb die.hahaha kdg2 biul bile difikirkn bt ape aku msh nak berkwn dgn die sedgkn die pernh sakitkn aku n pernh huru harakn idup aku.knp hati aku lembut sgt??hny sebab die yg dulu pernh jd sebhgian dlm idup aku??knp x aku pdmkn jer memori pasal die??

sbb die aku bergaaduh besar dgn my hubby,yer xleh nak slhkn my hubby die berhak utk cemburu.suami mane yg xcemburu bile isteri msh lg nak berkawn dgn exboyfren die kan.hahaha knp lah aku xleh terfikir pasal 2.seng2 jer nak accept die as frenlist on facebook.ntah lah,bebal jgk aku kdg2..

aku sedih sgt bile my hubby lgsg xpedulikn aku.kalu x mst ade jer..nak ape syg...knp b..alahaiii betul2 bt aku touching mase 2.rase kelam kabut sumenyer.tp aku cb gak sedy upaya pujuk hati my hubby..xleh tido aku dibuatnyer...abg b sygkn abg taw...

tp alhamdulillah sumenye kembali ok.nasib baik my hubby ,blh mfkn aku kalu x smpai bile2 aku berendam air mate.alahaiiiiii seksenyer.utk kali yg terakhir aku tak kan sesekali sktkn ht my hubby,aku xkn bt ape yg die xsuke sbb aku xnk 1 day aku kehilangan ksh syg die..love u so much abg....muahhhh

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise