Posts

Showing posts from February, 2012

Di Atas Satu Cinta>>Rahimi Ramli

Image
jejak-jejak langkahku
bagaikan lembaran waktu
apakah ku masih bisa terus melangkah
serpihan hidupku
kan ku bangun di atas satu cinta

subhanallah aku mencintainya
subhanallah aku menyayanginya
dari ufuk timur hingga ke barat
selalu di hatiku

Ku Pinang Kau Dengan Bismillah>>Rahimi Ramli

Tuhan memberikanku cinta
untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
hanya untuk berkasih berbagi denganmu
atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

hampa terasa bila ku tanpamu
hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
hanya dirimu satu yang aku inginkan
ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

Yeayyyy...dah dapat lesen

alhamdulillah lepas 3bln aku blajr kete akhirnye aku berjy lulus lesen P,2 menandakn yg aku dah blh bwk kete tp kete je yg xde lg.xape2 InsyaAllah ade rezeki yg penting kt kene sbr n Allah xkn lupe doa hamba2Nya amin...

mak n ayh pun dah ckp 'buatlh loan along,leh pakai kete beli baru senang nak balik kg ker ape2 hal ker bile suami ko xade nnt' alahaiii mak ayh along ni lg lah nak beli kete 2,new one edition.hu3x cewahhhh....>>mengada2kan

aku pun apelg dah mak ayh aku kate gi2 aku pun merengek ler ngn my hubby,yelah ngn sape lg kan aku nak minta kuang3x 'abg carikn lah kete utk b,ade lesen tp xbwk kete bazir mcm 2 je lesen' lbh kurg gi2 ah ayt aku kan.my hubby just jwb 'ye syg,t abg usahakn yer,utk b ape yg xleh .2 perkra je yg xleh' my hubby respon baik punye weiiii....

'ye syg,b tahu bulan n bintg kan' 'pandai pun' alahaiiii baiknye hubby aku ni.xape syg xyah yg mhl2 biase2 jer jnj leh bwk kan.InsyaAllah....cume jer 1 yg hubby aku pesan &#…