Yeayyyy...dah dapat lesen

alhamdulillah lepas 3bln aku blajr kete akhirnye aku berjy lulus lesen P,2 menandakn yg aku dah blh bwk kete tp kete je yg xde lg.xape2 InsyaAllah ade rezeki yg penting kt kene sbr n Allah xkn lupe doa hamba2Nya amin...

mak n ayh pun dah ckp 'buatlh loan along,leh pakai kete beli baru senang nak balik kg ker ape2 hal ker bile suami ko xade nnt' alahaiii mak ayh along ni lg lah nak beli kete 2,new one edition.hu3x cewahhhh....>>mengada2kan

aku pun apelg dah mak ayh aku kate gi2 aku pun merengek ler ngn my hubby,yelah ngn sape lg kan aku nak minta kuang3x 'abg carikn lah kete utk b,ade lesen tp xbwk kete bazir mcm 2 je lesen' lbh kurg gi2 ah ayt aku kan.my hubby just jwb 'ye syg,t abg usahakn yer,utk b ape yg xleh .2 perkra je yg xleh' my hubby respon baik punye weiiii....

'ye syg,b tahu bulan n bintg kan' 'pandai pun' alahaiiii baiknye hubby aku ni.xape syg xyah yg mhl2 biase2 jer jnj leh bwk kan.InsyaAllah....cume jer 1 yg hubby aku pesan 't dah ade kete jgn lupe diri plak,tahu2 ilang ntah ke mane abg pun xtahu' alahaiii syg b xkn bt mcm 2 lah b nak ke mane2 pun mst ngn abg kan...

terima ksh syg utk ape yg abg dah berikn utk b,ksh syg yg xterhingga byknye alhamdulillah.Ya Allah aku bersyukur di ats kurniaan jodohMu Ya Allah,moga berkekaln ke akhir hyt amin...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise