Selesai Sudah>Selamat Pengantin Baru Iena&Adin

alhamdulillah adik aku yg ke-3>alang selmt diijabkabulkn dgn jejaka pilihn nyer.along doakn moga ksh syg kekal dunia akhirat n jodoh berpanjngn n umahtagga sentiase dlm barakahNya.segala pnat lelah aku berbaloi sbb ape yg dirncg berjln dgn baik.tahniah jgk dgn mak n ayh sbb dpt menatu baru so bertmbh lah ahli keluarga kt,moga2 cept dpt'org'baru...

tp xdpt nak postkn gmbr sbb kebyakn gmbr photographer yg amik kan so aku xberkesemptn utk amik bt koleksi bff aku ni>blog.tp xaper next time kalu ade pic nyer pasti aku akn postkn bt tatapn temn2 yg mngunjungi bff aku...

13hb>selasa aku mule keje lepas 3hari aku ct menyetelkn segala mcm hal lepas kenduri,bdn pun penat2 so thanks kat bos yg prihatin n luluskn cuti aku.huhuhu.tp biaselah keje wak2 cuti sek memg xbest,sunyi jer xade sape pun.so xadelah keje ngular ajelah...

buat alang,welcm 2 the new world>umahtangga.senangkn lah hati suami.sentiase ade tika suami susah or senang.sentiase jd pendokong dlm ape jua situasi n jdlah isteri yg diamanhkn oleh Allah utk menjg maruah n harta suami.InsyaAllah...amin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Warga kerja SK Kemedak