Skip to main content

Angin satu badan?Kenapa ye?

mane aku xhangin 1 bdn kan,knp die suke ckp yg bukan pasal hubby aku.sape die ngn hubby aku?die dah xade kene mgena lg pun.sekrg ni ape yg ko ckp 2 pasal suami aku,aib suami aku,aib keluarga.DIA je yg lbh tahu,ape aku rase skrg ni,sakit sgt hati aku.sedih.sume aku rase. ape lg yg die xpuas ht?knp suke kcu keluarge aku?
teringin rase aku nak sms je kat die n balas ape yg die ckp tp bile aku bt mcm 2 samelah aku mcm die.saling menyalahi diri memsg.ape yg aku dpt?xdpt ape2 kan.sakit ht yg aku dpt.2 aje.tolonglh,tolong jgn ganggu keluarge aku.kau nak amik hak kau,amik lah.jd jgn kau persoalkn ketidakbertgjwban org lain.

ingt,langkah kt msh pnjg.kt xtahu ape yg kt akn hdpi mase akn dtg.aku bukn nk doakn yg buruk,berdosa sesorg 2 mendoakn yg buruk utk org lain.tp DIA lbh mengetahu segala2nye.jgn biarkn aku tunjkkn keburukn yg ade dlm diri aku ni.keburukn yg dah lame aku tglkn.jgn smpai aku malukan kau.tolong,tlg jauhi diri kau dr keluarge aku.ckplah ape yg ko dpt,ape lg kau nak?

anak??ank 2 hak kau dunia akhirt,xade sape pun yg pertikaikn mlh aku sedar sape aku.aku tahu ko lbh berhak.cm jgn perbdhkn diri sbb kau adlh contoh didikan yg terbaik dlm mewarnai kain putih untuk menjadi corak yg terbaik.jgn seskali ko lepaskn peluang,peluang 2 dtg skali je dlm idup kau.

maafkn aku.aku xselyknye ckp mcm ni kat ko cm aku dah xthn.dah xthn dgn hinaan kau n saudr2 kau ats suami aku.jd aku doakn pd DIA moga2 dibukakn pin2 hati kau,moga ko blh lihat mane yg benar n mane yg slh.amin...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....