Skip to main content

sedih sangat hati ni =(

arini merupakn hari yg plg menyedihkn dlm idup aku.knp ye?sbb org yg aku syg khianati aku.tipu aku.knp??????ape slh aku pd die??ape yg kurg aku lakukan??aku xsgka begi2 cept penghujg bg cerita hidup aku.penamat yg menyedihkn.

jika kt mencintai sesorg kt kene beljr utk rase disakiti.2 lah yg aku rasekan sekrg.rase terluke.xterdaye rasenye beban yg aku pikul sekrg.knp mst die??seleps begi2 byk kepercy aku pd die.seleps sume ksh syg ade aku berikn pd die.setp ruang hati ni cume ade die tapi.........die hancurkn segala2nye.berkecai.die bunuh sume impian yg aku angan2kn bersama die.

mfkan along mak n ayh.mfkan along ats ape yg berlaku.besar dosa along smpai diduga begini.along redha mak.redha ats stp ape yg along mulekn.mfkan along.tolg doakn along bhgia walupn hny utk seketika.sekurg2nye mampu mengurgkn sedih yg along tgung sekrg.

syg??aku xtahu msh ade lg ke x syg aku pd die.setelh ape yg berlaku xtahu mcm mane rase rindu pd die,xtahu mcm mane rase cinta pd die.aku xmampu nak tipu diri aku lg.persn 2 dah mati.aku berhrp rase 2 xkn hadir lg dlm hidup aku.


trm ksh Ya Allah ats kurniaan persn indah yg kau berikn pd aku.aku redha n pasrah ats ape jua keten2an mu Ya Allah.jika die benar jodoh bt ku,kau kuatkanlah hubungn kami suami isteri.jika tidak,jauhkn segala rase rindu dan cinta yg telah engkau zahirkn dlm hati ini.

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....