Skip to main content

Front Page CTU101 Assignment




UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA
FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI
DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM

CTU 101

PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM

TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN

MAMP1A

KUMPULAN 1


SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)

NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)

SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)

AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)

NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)


DISEDIAKAN UNTUK


USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID



Comments

Popular posts from this blog

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Kembali Pulang

Assalamualaikum..

Welcome back to me. Huhuhu. Setelah sekian lama menyepi akhirnya hari ini 4/5/2018 jam 11.00pagi waktu Malaysia. Of course lah masih di Malaysia. Huhuhu. Ermm...banyak moment dan banyak episod2 yang rasanya belum berkesempatan untuk di share dengan pembaca2 yang sudi nak baca blog kita ni. Huhuhu. But dont worry, maybe selepas ini kita akan cuba lah memenuhi permintaan peminat2 di luar sana. Cewahhhh...hahaha... Tak hebat mana pun cuma yelah hanya seorang insan yang kerdil yang mempunyai cita2 dan impian yang maha besar. Rasa sayang pulak dibiarkan macam tu aje. Manelah tahu nanti2 boleh recall semula kan moment2 yang kadang2 bila kita mula berjalan ke depan kita dah tak toleh belakang lagi. Walaupun kadang2 perkara tu no need untuk diingat but sekurang2nya mengingatkan diri kita hari ini bahawa betapa dewasa dan matangnya kita hari ini atas episod2 khilaf kita terdahulu. Aku tak berharap pun untuk mengembalikan masa dulu sebabnya perjalanan kita di hadapan bukannya b…