Posts

Showing posts from October, 2012

Happy Engagement sahabatt!!!!

Image
SeLaMaT bErTuNaNg!!!!!
buat fatah kwn sepejbt ku n tunangan yg dicintai
ko dh bergelar tunangan org sekrg ni pas2 jd plak suami org.hohoho sebelh kaki je lg 2..
weiiii jgn brtunang ni jgn dok nak jeling2 anak dara org lg..hahaha hadap jelah ape yg ade 2..
bile nk lgsungnye??
jgn lupe kadnye yer,manelah tahu nnt leh je dtg jenjalan ke kelantan nun..
n 1 more dont forget haaaa...be a good husband...
pasni slalu ah ko dok ngecek gb dok  mintak tukar...huhuhu
terus usaha ko utk berada disampg isteri tercinta...cayokk cayokkk...

Just go away~Please!!!!!

Image
apelh yg ko sakit ht sgt ngn aku sefamily kan..
xleh ke ko jg je keluarge ko elok2 apehal lak ko dok sibuk2
jg hal aku n hubby aku..
ape ko dpt weiiii.....dpt dwit ke dok cite hal aku
lahhhh lupe nnt ko xtido lena plak ye x?sehari xdpt cite hal aku xsenang duduk ko..
yg aku pelik 2 ape lg yg ko nak
rase sumenye ko dh dpt kan,jd tolonglh zip mulut ko yg busuk 2..
aku xade maselh nk lyn org ht dengki mcm ko
Allah tu maha adil...ari ni hr ko,1 ari nnt hr aku plak
mase 2 nnt ko akn sedr langit 2 tinggi ke rendh..
hr ni kt ade sumenye,jgn lupe Allah akn tarik bile2 mase bile Dia mengkehendakinye..
n jgn lupe hdp mati kt akn kuasa Dia..ko siape??ko bukn sape2 pun..
so pleaase go away from my life!!!!!!



14th~Happy Birthday Intan

Image
actually mama blur xtahu nak hadiahkn ape utk intan.so mama mintk somebody@
kwn tlg buatkn coklat huruf ni special utk intan
mcm mane rase??sedap x??mama pun xpernh rase pastri yg die bt
ni 1st time..nmpk sweet mst sedp ni kan..
anyway hApPy bIrThDaY yAnG kE-14 ye..
mama doakn intan akn berjy dlm ape jua bidang yg intan ceburi
n mama doakn intan akn jd ank yg baik buat ayh n ibu
jgn nakal2 n wish u all the best n make us proud of u
gd luck!!!!!


Rindu!!!!!!

Image
rindu ooo rindu serindu serindu rindunya aaaa...
rindu??of course ah rindu ngn abg gue.nak dijdikn cite sepnjg mgu ni aku xjump die.
knp??kerna utk sepnjg mgu ni die bwk bus.trip melancg.kdg2 org ni aku pelik gak berjln je memnjg.ape kes??duk ler umah mcm aku ni ha.hahaha.ye lah org xsame mcm kt kan..

so ats ketiadaan encik hubby,aku kenelh balik segmt sendirian.uwaaaa sediah tau tp akn ku gagahi jua.
cewahhh....ok wat kurg2nye aku beljr utk brgntg ngn diri sendr.cian my hubby dok nk hrp die je.
xape2 syg...dont worry ok.b leh jer buat.hihihi..

tp dont forget hah darling raye mst balik tau.b tak mau raye sorg2...xbest.
so see u in next friday.selmt hari raye syg..















p/s: 1st time berjauhn lame ngn hubby.rase rindu sgt2.

Lecturer CSC253

Image
hah nilah lecturer aku utk subject csc253~introduction multimedia. sush giler subjek ni wooo asyik duk kene ingt note2 pentg. aku ni kalu bab2 mengingt kpale otak ni memg ler lembab skt. hehehe.hah nak tahu name die? name die mohd hafifi bin....aiseyyyy bin ape ntah aku lupe.hehehe. ari2 mase amik exam aku ingt g mase isi name die kat answer booklet. sory sir hah,dh hbs kuliah ni sy jd lupe lak name sir.
p/s: amacam encem x lecturer aku??hahaha.opsss sudh berpunye yer.. so jauh2 skt.jgn dok rapat2 bebenor.

Team of BEL120

Image
hah ni lah die team aku untuk ujian speaking BEL120. team ni jgklah yg keje keras utk siapkn assignmnt CTU101. dr kiri syaza,pas2 lela n pas2 siti n last one seblh kanan adalh aku cik wawa. yg kiut miut mcm teddy bear 2 kan.hahaha.
hope team ni akn kekal in the next sem.sem 2. hope we will be bestfriend n together2 until the end of study

p/s: weiii...dont forget hah we got last paper for this sem..PAD120 gd luck n may Allah bless us..