Posts

Showing posts from November, 2012

Ya Allah..selamatkanlah bumi GAZA

Image
belas rasenye kan bile kt tngok ank2 kecil ant.insan terpilih kekejmn yahudi
xsmpai ht tengok.kain yg suci murni bsh dgn drh.kejam sguh israel
ape lh slh ank2 2??aku naik hairan.ape yg diorang nak??
kuase??nk tunjukkn yg diorg yg trhebat kat dunia ni
kau lupe agknye.xade yg lebih kuasa dr Maha Pencipta.Dia yg menciptakn segala yg ade
di muka bumi ni...rase nk menangis pun ade..
tp apelh kudrat kudrat manusia seperti aku ni...aku hny mampu brdoa n aku nak bckan yassin n buat solat hajat moga2 bumi gaza akn terus aman dr tanduk2 syaitan yahudi 2...
Allah swt 2 maha mendengar.Dia mendegr doa hamba2Nya yg teraniaya...

p/s: kekuatn iman di hati lebih kental n ampuh dr senjata api besi>>>Subhanallah<<<



My family ever after

Image
hah ini kat umah mak aku@kg chennah>>>kg halamn tercinte pic ni diambil sempena ulgthn kelahirn  anak dara kami yg ke 14 ala buat ala2 kdr aje,nak celebrate kat luar xsempt aku di segmt,cik abg di kuala klawg...agk2 korg mst xsempt kan? actually that time my mom dh sakit,rase xenjoy plak seronok2 kat luar yg mak kt kat umah sakit...xbaik taw... aku sempt gak lah mskkan bihun sup n buat bubur kcg n gorg ape2 yg ptut>>>snack gi2 beriya2 jgk lah aku msk dr pg hga ke ptg 2..jd org dapur weiiii... alhamdulillah...everything in perfect....
p/s: bt ape nk berparti2 bagai2.yg pentg ingtn kt bt yg tersyg kan...>>peace<<

Sweet~couple!!!!!

Image
amacam gaya aku n my dear hubby??ok x??
hehehe hah ni pose mase g kenduri,encem kan cik abg aku??hihihi
lame dh pic ni bru sekarg aku nk post kat blog,yelh hari2 post nnt jemu lak korg bace...
eh jgn xtahu ye pic ni mase kitorg baru lg kawin taw,still honeymoon kate org..
diam x diam dh sethn lebih kitorg kawin...alhamdulillah

p/s: semoga ksh syg kami akn terus kekal dgn kehadirn ank..ank..ank..ank kami nnt..InsyaAllah

Kenyataan yang hakiki

Image
p/s: sesungguhnye brsyukurlh dgn ape jua kurniaan dr DIA kerna takdirnya adalh yg terindah...