Posts

Showing posts from February, 2013

Along sayang mak n ayah~~~>>>

Image

Sekali lagi!!!!!

Allah itu maha mengetahui atas segalanya
itu jglah yg aku n adik2 aku alami
pemergian mak msh lg terase hgga ke saat ni namun qada n qada' Nya tiada siapa yg tahu
itu jglah yg aku n adik2 aku hadapi
kalulah mak msh ada,pst aku n adik2 akn lbh kuat tp aku cb utk kuat
demi sebuah family yg amt aku syg...demi amanah yg perlu aku pikul
siapa tahu kan dugaan akn dtg silih bergnt..siapa yg mampu menduga dugaan itu amt berat
alhamdulillah dugaan ni skali lg aku n adik2 aku hadapinya dgn tenang
syukur alhamdulillah dugaan ni telah membtkan family aku lbh kuat
ikatan sefamily yg makin erat n makin dekat...mgkin ni jugalh yg mak nak kalu dia masih ade
kisah lepas biarlh jd kenangan...
moga ayh akn kembali sht walupn xseperti dulu
along n adik2 akn sentiase menjg ayh sbb hny 2 saje harta yg ade pd along n adik2 sekrg
hope ayh juga akn trima dugaan ni ngn ht terbuka sbb tiap2 yg berlaku 2 ade hikmah dr Nya
insyaAllah selepas ni family akn lbh akrab n rapat seperti dulu
mak xperlu risau sbb al…

Long2 time no see_meet again!!!!!

Image
alhamdulillah masih lg dikurniakn nfs n berpeluang utk menulis lg di blog kesyngn aku ni...
permulaan yg baik utk tahun 2013...
byk luangkn mase ngn family n abg syg..g bercuti.hooreyyyyy!!!!!!
g family day @ terengganu..pas2 g port dickson with my sister2 n brother2...
got much more fun...nilai bersame keluarge 2 lbh bermakne...i likeeee!!!!
insyaAllah thn depn aku merancg utk bercuti bersame family lagi..kali ni destinasinye lbh jauh...
pulau pun best..leh mandi pantai.suasana yg menenangkn hati...
n yg lbh pentg aku n my hubby akn g honeymoon skali lg...bestnyeeee!!!!
pas2 xade cuti2 malaysia lg dah...my hubby pun dah sibuk mase 2...
dh pyh nk meleket montot die kat umah...so sementara die ade mase ni kt dating puas2 ye cyggg!!!!
bt kengkwn kat luar sane yg still bz ngn keje xade mase utk ngedet ngn family...bwk2lh ng bercuti...
seronokkkk!!!!mase yg ade ni lah kt nak releasekn tension ngn keje2 yg berlambak2 kat pejabt...
gunekn mase yg ade utk rehatkn minda..pasni leh keje ngn l…

Me And My Sayang_Love

Image

Family_Day@Terengganu

Image

Cuti2 Malaysia~Port_Dickson

Image