Tolanglah faham!!!!!

kenapa ye org sush nak fhm keadn kt??
kenapa kt je yg perlu fhm keadn org lain??
ntahlah...sedih pun ade...mrh pun ade...bengang lg lah
kdg2 aku rase x unfair plak org bt aku mcm ni
aku plak yg kene jg ht org,fkrkan org.hbs aku sape nk fkr??
kalu keadn xmemerlukn aku pun xnk.bt skt hati je
kalulh org blh fhm dgn ape yg aku rase sekrg tp sebenrnye x
everyweek...aku rase penat sgt
agknye die nk biarkn aku trs bertapak kat sini
mcm 2 baru die puas hati..xapelh.
agknye aku memg kene fkr keperluan die dr diri aku sendr
ni last aku bt.pasni xkan ade lg dah.terlalu mghrp pun xgune
sbb lepas 2 kt akn rase kecewa sgt...
bt lah mcm mane ko nk bt pun sbb aku dah xade mood
xade mood nk mengadp bnd2 ni...cume yg aku sedih ats keadn aku nilah
aku hilg org yg aku syg n mgkin pasni aku akn kehilangn lg
mgkin dgn care tu baru die akn sedar betapa peritnye ape yg aku rase
terpulglh pd ko nk buat ape sbb aku xkn amik port dh..
the end aku xkn buat ape2 dh lepas ni.hope ko puas hati
terima kasih!!!!


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise