Posts

Showing posts from May, 2013

SeLaMaT hArI IbU.

Image

wElCoMe HoMe!!!!

Image
Alhamdulillah...berkuatkuasa 1hb April permohonan aku untuk balik ke n9 diluluskan gembiranya tak terkira. yelah lama duduk di perantauan orang sampaikan kadang2 rasa macam  orang segamat lah pulok.huhu. yang lebih gembira mestilah my hubby sebab isterinya yang tercinta ni akan ada sentiasa depan mata dia 24 jam.betul tak sayang?? tapi bos aku mohon penangguhan tugas di tempat baru so aku akan bertugas sepenuhnya mulai 15hb April yes here i'm. aku diamanahkan untuk menjalankan tugas2 kewangan.uishhh berat gak tu. yelah tak pernah ada pengalaman lg,sebelum ni hamba buat pentadbiran so dah sebati ler kan. tapi tak apa.dapat balik n9 ni pun dah dikira syukur sangat2 jadi buat keje apa pun xada hal lah punya. pergi kerja driving sendiri.mula2 tu penat jugaklah.sakit2 badan wooo...kadang2 tu encik suami yang hantar. alahaiiii cian dia tengok sweet hunny bunny b dia ni dok sakit2 badan dan demam semua bagai.hahaha. tapi hati kaadang2 sedih jugak.yelah kalaulah arwah bonda tercinta masi…