wElCoMe HoMe!!!!


Alhamdulillah...berkuatkuasa 1hb April permohonan aku untuk balik ke n9 diluluskan
gembiranya tak terkira. yelah lama duduk di perantauan orang sampaikan kadang2 rasa macam 
orang segamat lah pulok.huhu. yang lebih gembira mestilah my hubby sebab isterinya yang tercinta ni
akan ada sentiasa depan mata dia 24 jam.betul tak sayang??
tapi bos aku mohon penangguhan tugas di tempat baru so aku akan bertugas sepenuhnya mulai 15hb April
yes here i'm. aku diamanahkan untuk menjalankan tugas2 kewangan.uishhh berat gak tu.
yelah tak pernah ada pengalaman lg,sebelum ni hamba buat pentadbiran so dah sebati ler kan.
tapi tak apa.dapat balik n9 ni pun dah dikira syukur sangat2 jadi buat keje apa pun xada hal lah punya.
pergi kerja driving sendiri.mula2 tu penat jugaklah.sakit2 badan wooo...kadang2 tu encik suami yang hantar.
alahaiiii cian dia tengok sweet hunny bunny b dia ni dok sakit2 badan dan demam semua bagai.hahaha.
tapi hati kaadang2 sedih jugak.yelah kalaulah arwah bonda tercinta masih ada.pasti dia jugak akan happy 
sebab anakanda dia ni boleh selalu balik kampung jenguk dia.
Allah Maha Mengetahui atas segala2nya.kita hanya mampu merancang tapi DIA adalah penentu atas
semua yang berlaku atas muka bumi ni.apa yang penting menerima qada dan qada'Nya.
my ayahanda pun happy and boleh dikatakan seluruh family especially mys sister2 and my brother2
turut happy dengan berita ni.penantian selama 2 tahun akhirnya bertitik noktah juga
tq to my hubby coz' susah payah naik jabatan sana sini to make sure si isteri dia ni dapat bertukar
setiap usaha tu berbaloi dan Allah tak pernah lupa doa hamba2nya.InsyaAllah.

p/s: mungkin smk pertang adalah destinasi bertukar yang terakhir kot.kalau boleh nak dapat kerja depan umah.tak yah dok susah2 bangun pagi2.hihihi.


hari2 dok lalu simpang ni kalau nak pergi ofis.ada jalan pintas lain tak??

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Warga kerja SK Kemedak