Tuesday, September 3, 2013

wHaT SuPpOsE I Do??

alamakkk...lg 2mggu je ni mcm mane ni??
ape nk buat yer?
dinner ke?bg hadiah je ker?or bwk ke tempt special?
tp kan sume tempt aku n dia dh pernh pg
mane je yg xpernh pg...sume dh pg
aiseyyymann...
idea...idea...idea...tlg lah singgah jap haaa...
kalu beli jam ok x?tp kan die pakai 1 brand aje
hahhh mcm mane kalu aku beli brand yg lain...pas2 kan die xsuke
alahaiiii xseronok lah nnt...
nk ajk g mkn...bkn sume tempt die suke g n bukn sume bnd die mkn
kusut...kusut...dulu xadelh bt special sgt so kali ni nk special lah
kasi moment2 indah....blh wat kenang2an

xapelah..stand pd 1st idea..beli jam
hope yg aku beli ni die akn suke n akn pakai...
ape2 pun kene bt persembhn yg terbaik
wawa...caiyokk...caiyokkk...

p/s ----> kengkwn doa2kn yer...




OpEn hOuSe @SmK PeRtAnG





22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum.. Selamat petang.. Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat op...