Posts

Showing posts from July, 2014

I'm PrEgNaNt...TQ Allah

Image
Assalamualaikum...kengkwn,kt hepi sesgt2
why2?coz kt dh pregnant..alhamdulilllah..right now dah 4months
huhu..xsngka kan yelah kt dah kawin almost 3years
thn ni alhamdulillah rezeki kt n hubby tuk ade baby
rezeki Allah xade sape yg tahu,xade sape yg dpt menjgkakn kan
yelah kt mane tahu kt pregnant sbb mase 2 kt demam,batuk2 n selsema
so selera pun xmenen2kan yelah bnd2 yg kt mkn sumenye kt xnak mkn
so ingtkn perubhn selera sbb baru baik demam
test punye test rupenye kt pregnant..excited nye
my hubby pun excited..hubby hrp sgt dpt twin tp memg sorg aje..hihihi
my hubby mcm xcaye..kan cayang kan,mcm xcaye kt akn dapat member baru on
our family in the end of year...
so far keadn baby dlm keadn baik,denyut jantg pun dah dgr
subhanallah...sempurnanye ciptaan Allah
maaf buat shbt2 yg baru dpt tahu berita gembire ni
bukan xnak gtahu cume yelah org kate berita baik ni eloklah dihebah2kan kan
cume xnak terlalu menonjol sbb kt bukan retis kan kan kan
t kang org dok komen,pasal mengandg pun nak …

Alhamdulillah...RaMaDhAn KeMbAli

Image
Assalamualaikum...
lama rasenye xcoret2 dlm ruang blog ni
yelah mcm2 yg berlaku,smpai kdg2 kite lupe nak update,nak story mory
but arini kt berpeluang nak story ngn kengkwn...huhu
seblm 2 selmt menymbut ramadhan buat shbt2 yg beragama islam
lg 2weeks kt akn menymbut raya
seronoknyeee...seronok sbb dpt berkumpul adik-beradik..mkn2
tp tetap rindu moment2 ngn arwah mak
tahun ni tahun yg ke2 berpuasa dan beraya tnp mak
but its ok..ank2 mak sume dh tabah
masing2 dah kuat n bersemngt utk mainkn peranan masing2
kesihatan ayh pun bertmbh baik,mlh ayh boleh puasa mcm biase
kalah aku yg ckp fizikal ni,yg xade cacat celanye..huhu
buat shbt2 kat luar sane,jgn menbazir bile membeli kat bazar 2
yelah...mcm2 ade kan..smpai xtahu nak beli yg mane
aku sendr pun jrg2 ke bazar,keadn yg sesak ngn ramai org 2 buat kt pening
cepat2 nak beli,cept2 nak kuar dr kesesakn org ramai..huhu
yg seronoknye hubby sentiase ade di rumh,yelah dpt buka same2 even sahur x same kan yang
hehehe..kesian hubby yelah bngun sah…