Alhamdulillah...RaMaDhAn KeMbAli

Assalamualaikum...
lama rasenye xcoret2 dlm ruang blog ni
yelah mcm2 yg berlaku,smpai kdg2 kite lupe nak update,nak story mory
but arini kt berpeluang nak story ngn kengkwn...huhu
seblm 2 selmt menymbut ramadhan buat shbt2 yg beragama islam
lg 2weeks kt akn menymbut raya
seronoknyeee...seronok sbb dpt berkumpul adik-beradik..mkn2
tp tetap rindu moment2 ngn arwah mak
tahun ni tahun yg ke2 berpuasa dan beraya tnp mak
but its ok..ank2 mak sume dh tabah
masing2 dah kuat n bersemngt utk mainkn peranan masing2
kesihatan ayh pun bertmbh baik,mlh ayh boleh puasa mcm biase
kalah aku yg ckp fizikal ni,yg xade cacat celanye..huhu
buat shbt2 kat luar sane,jgn menbazir bile membeli kat bazar 2
yelah...mcm2 ade kan..smpai xtahu nak beli yg mane
aku sendr pun jrg2 ke bazar,keadn yg sesak ngn ramai org 2 buat kt pening
cepat2 nak beli,cept2 nak kuar dr kesesakn org ramai..huhu
yg seronoknye hubby sentiase ade di rumh,yelah dpt buka same2 even sahur x same kan yang
hehehe..kesian hubby yelah bngun sahur sesorg but cayang fhm kan..kan...kan...
sayang sgt kat abg...taw taw taw
ape2 pun semoga kt sume dpt menjlnkn ibadah puase dgn baik
moga2 penuh dgn keberkatan,ikhlas dr hati
amin...




Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Warga kerja SK Kemedak