Skip to main content

I'm PrEgNaNt...TQ Allah

Assalamualaikum...kengkwn,kt hepi sesgt2
why2?coz kt dh pregnant..alhamdulilllah..right now dah 4months
huhu..xsngka kan yelah kt dah kawin almost 3years
thn ni alhamdulillah rezeki kt n hubby tuk ade baby
rezeki Allah xade sape yg tahu,xade sape yg dpt menjgkakn kan
yelah kt mane tahu kt pregnant sbb mase 2 kt demam,batuk2 n selsema
so selera pun xmenen2kan yelah bnd2 yg kt mkn sumenye kt xnak mkn
so ingtkn perubhn selera sbb baru baik demam
test punye test rupenye kt pregnant..excited nye
my hubby pun excited..hubby hrp sgt dpt twin tp memg sorg aje..hihihi
my hubby mcm xcaye..kan cayang kan,mcm xcaye kt akn dapat member baru on
our family in the end of year...
so far keadn baby dlm keadn baik,denyut jantg pun dah dgr
subhanallah...sempurnanye ciptaan Allah
maaf buat shbt2 yg baru dpt tahu berita gembire ni
bukan xnak gtahu cume yelah org kate berita baik ni eloklah dihebah2kan kan
cume xnak terlalu menonjol sbb kt bukan retis kan kan kan
t kang org dok komen,pasal mengandg pun nak heboh kat org ker
yelah org ni kdg2 mudh terslh tafsir walhal niat kt baik
hny family2 terdekat yg tahu ni..tp mcm kt ckp lah bnd baik kan memg terhebah dgn
meluasnye lah..huhuhu
xape2 kt izinkan,moga berita gembire ni turut same diikuti dgn doa yg baik2
moga sy n baby ni dlm kesihtn yg baik2 hga tibe saat utk melahirkan
amin...


p/s:-i wish i could have a baby boy..doakn ye


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....