Monday, June 29, 2015

kErAnA cInTa - Aku Bukan Seperti Aku

Alhamdulillah...meet again on 2nd entry for 2015.

Jom kita ke topik hati dan perasaan. Nampk mcm simple tapi sebenarnye complicated kan. Bile bercakap tentg hati dan perasaan aku adalah di kalangan insan yg boleh dikategorikn sebagai perempuan pencinta. Aku mendambakn ksh n syg dari lelaki yang bertindak sebagai pelindung dan penjaga. Jadi aku hny akn mencurahkan rase ksh n syg ni pd insan yg hny meletakn aku di hati nye bukn sape2 n bukn jugak yg lain. So dlm setiap care aku, tingkahlaku aku n jugk doa aku, aku berharapkn n sentiase mendoakn yg hubungan restu ni akn trs kekal simpulan nye dan menjadi lembaran hidup yg akn terus kekal buat tatapn anak2 dan cucu sekalian. Menjadikn ia pengakhiran di jannah nnt. Itu lah impian aku. Berckp x semudah yg kt buat. Jadi usaha aku adalh sentiase memperbaiki diri ni kiranya ade kekurangn yg kdg2 kt xnmpk tetapi org lain yg boleh melihat. Utk insan yg aku kasih dan cintai, ksh lah aku syg lah aku semampu kamu kerna bagi aku engkau adalah hadiah kurniaa Allah swt yg terbaik yg pernh aku miliki..Aamiin...

#iloveumydearhoneysweetheart#
#mayAllahswtalwaysblessourjodohuntiljannah#
#mayyouandmealwaysbeingforeachother#


wElCoMe HoMe aGaIn!!!!

Alhamdulillah...almost a year aku menyepi. Hahaha..bukan ape xade ape yang nak diceritakan. Kurang menarik, xade yang meletop pun.. Oppsss..Cume hari ni aku berkesempatan utk ade dalam entry dunia ke 2 aku ni iaitu blog. Suupose nye as blogger aku kenelah slalu mengupdatekan segala aktiviti aku kan. But now it only a beginning, maybe after this korang confirm jemu tahap termuntah2 bace entry aku ni. Just miss dunia penulisan aku. Yang pastinye ade sesua2 yang menarik what i mean yg make my feeling berbunga2 bile nak story kan. It all about the hole of my life past a year. So as a beginning cukup sekadar aku gtahu yang i'm back!!!So follower2 jgn x bace tau, if x suke pun bace aje. Hahaha...See u on the next entry. Daaaa...

#akusdgmengisihobiakuyangdulu#
#missmyoldlifeago#
#29/6/2015isninjam3.00ptg#






Kembali Pulang

Assalamualaikum.. Welcome back to me. Huhuhu. Setelah sekian lama menyepi akhirnya hari ini 4/5/2018 jam 11.00pagi waktu Malaysia.  Of ...