Thursday, July 9, 2015

HaTi PeReMpUaN iTu AkU

Kali ini entry yg ke3 - 9/7/2015 jam 4petang

Aku x kate aku adalah yg sempurne dan aku jugak x kate yg aku lbh baik dr selayaknye. Tetapi sekurg2nye hati dan perasaan aku yg senipis kulit bawang ni kau boleh jaga n hormati. Susahkan nak buat dari berckp. Berckp ni lbh mudah sbb kau boleh ckp ape pun. 1 dunia kau ckp kau syg aku pun its not a big deal. Cuba kau buat. Kau praktikkan. Susahkan. Inilah fitrah idup kalu kau nak tahu. Mengucap syg, cinta, rindu 2 mudah. Tapi nak tunjuk kan yang kau caring, loving 2 amatlah teramat payah kan. Hari ni kau campak kan hati dan perasaan aku mcm sampah hny sbb aku dah pun selayaknye jd milik kau. Pernah tak kau tertanya2 kat diri kau, ape yg kau buat ni mengguriskan hati aku ke x??Hati n perasaan kau aku perlu jaga,aku perlu hormati sbb darjat ko yg lebih tggi dari aku.Tapi aku??sape pulak yg ptut jg hati dan perasaan aku yg dah sekian lame aku pendam,perit yang dah lame aku telan,sakit yg terlalu lame simpan. Kau pernah tny ke??Tak pernah kan.Sbb aku sentiase menunjukn yg aku ok,aku xnk jd manusia yg meremehkn sesua2 hal yg kecik. Yelah kecik bg kau tapi besar bg hati perempuan seperti aku ni. Tahniahhhh...mungkin care ni buat kau rase bahagia.Terpulang.

#ilovehimmorethanworldcansay#

#lovemakemefeelsosuck#

#justletmegoifimnotinyourheartanymore#



Kembali Pulang

Assalamualaikum.. Welcome back to me. Huhuhu. Setelah sekian lama menyepi akhirnya hari ini 4/5/2018 jam 11.00pagi waktu Malaysia.  Of ...