1st Entry 12/2/2016

knp ye kdg2 hati terase kosong look like there no one inside walhal aku punye segale2nye...pelik kan but 2 lah yg really happen...urmm soal kehidupan kdg2 susah nak dijangka..agknye usia yg dah nak msk ke 30 ni agknye bt emosi kt kdg2 sering terggu..aku lah yg terggu..org lain aku xtahu lah...aku cb utk make its fun but mcm pakse diri plak kan..tp aku tahu sbbnye..mgkin sbb aku dah lupe kat Dia..

aku ingt lg pesanan sorg insan yg ckp istimewa ni even kitorg xpernh jmp hny berhubg secara on9 but kata2 die aku lebih fhm yg perjalanan hidup kt ni adalh sesua2 yg kt xterduga..ape yg kt perlu bt just go on the flow..berani face 2 face dlm ape jua kemgkinan kat hadapan kt sbb ia akn jdkn kt lebih faham what will going on..ke hadapan not ke belakang..

1 lg pesanan die yg aku ingt spai bile2..yg always tersemat aje dlm otak aku ni..wawa kene ingt sebelum kt nak dpt keredhaan dlm idup kt ni..kt kene dptkn keredhaan dr Dia dulu..if x idup kt akn rase kucar kacir..wawa kuat that why Dia bg ujian yg maha hebat yg kt sendr sbg insan x terduga..yup kak..ape yg akak ckp memg betul sgt2...tq kak sbb always ade beside ur adik ni n sentiase bg kata2 semangat..kata2 nasihat..tunjuk ajar walhal kt bukan sape2 pun...sebtlnye wawa syg sgt kat akak..love u so much akak!!!!

salwa...wake uppppp!!!jgn mudah terpedaya ngn mainan emosi..berpijak di bumi nyata..lenypkn fantasi2 yg kau ciptakn 2..ia x wujud..just face the reality..ape yg berlaku tetp dah berlaku..yg akn dtg kt mesti get ready..bersedia dlm ape jua kemungkinan..

aku sentiase berhrp yg aku adalh antara insan yg akn kuat dlm menghadapi hari2 mendtg..Aamiin...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Warga kerja SK Kemedak