Monday, March 21, 2016

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke aku,penting ke aku..
Yelah..xade ucapan syg..xade ucapan rindu..terkeliat kut nak sebut perkataan 2..betul, xckp syg, xckp rindu xsemestinye x sygkan...
Tapi aku ni perempn yg ade emosi, yg kdg2 rase nak kene amik tahu, rase nak kene manje...even bnd 2 kecik tp bg aku bermakne..bermakne sgt2..
Ermm..

#yaAllahjikakuatjodohakudengandieKauteguhkanlah
#Kaukuatkanlahkasihsayangantarakami
#danjikadiabukanuntukakuKaujauhkanlahkamidenganbaik
#akuredhadanbersedia


No comments:

Post a Comment