Thursday, May 3, 2018

Kembali Pulang

Assalamualaikum..

Welcome back to me. Huhuhu. Setelah sekian lama menyepi akhirnya hari ini 4/5/2018 jam 11.00pagi waktu Malaysia. Of course lah masih di Malaysia. Huhuhu. Ermm...banyak moment dan banyak episod2 yang rasanya belum berkesempatan untuk di share dengan pembaca2 yang sudi nak baca blog kita ni. Huhuhu. But dont worry, maybe selepas ini kita akan cuba lah memenuhi permintaan peminat2 di luar sana. Cewahhhh...hahaha... Tak hebat mana pun cuma yelah hanya seorang insan yang kerdil yang mempunyai cita2 dan impian yang maha besar. Rasa sayang pulak dibiarkan macam tu aje. Manelah tahu nanti2 boleh recall semula kan moment2 yang kadang2 bila kita mula berjalan ke depan kita dah tak toleh belakang lagi. Walaupun kadang2 perkara tu no need untuk diingat but sekurang2nya mengingatkan diri kita hari ini bahawa betapa dewasa dan matangnya kita hari ini atas episod2 khilaf kita terdahulu. Aku tak berharap pun untuk mengembalikan masa dulu sebabnya perjalanan kita di hadapan bukannya berjalan ke belakang kan? Tapi aku berbangga dengan diri aku hari ini sebab mampu untuk bangun dari masa lalu dan jadi seperti apa yang aku ada pada hari ini. Hebat bukan? Huhuhu...taklah hebat mana pun. Apa2 pun terima kasih pada yang sentiasa sudi untuk singgah di blog kita. Moga kalian semua sihat2 dan sentiasa dalam rahmat Allah swt. 
Jumpa lagi yaaa...Daaaa...

Kembali Pulang

Assalamualaikum.. Welcome back to me. Huhuhu. Setelah sekian lama menyepi akhirnya hari ini 4/5/2018 jam 11.00pagi waktu Malaysia.  Of ...